Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Anunț: Deschiderea Grădiniței cu Program Prelungit!

Dragi vămeni, cu bucurie, vă anunțăm că de luni , 02.10.2023, Gradinița cu program prelungit Vama centru își deschide porțile!
Toate demersurile în vederea înființării au fost începute, încă de anul trecut, dar Ordinul de ministru, care reprezintă „actul de naștere”, l-am primit cu două săptămâni înainte de deschiderea anului școlar, iar săptămâna aceasta ne-a fost atribuită și ultima norma de care era nevoie, cea de îngrijitor!
Așadar, de luni copilașii vor merge normal în grupele lor, urmând, ca de la orele 12, cei înscriși la program prelungit să fie transferați în grupa nouă, unde vor lua masa, vor face somnul de amiaz și vor continua cu noi activități educative.
Restul detaliilor cu privire la înscrieri, alimentație, costuri, etc o să fie discutate cu școala.
Fiecare „carămida” pentru înființarea acestei grădinițe a fost pusă cu mult drag, știind că este pentru copiii nostrii și pentru părinții care o să poată să meargă la serviciu liniștiți, știindu-și piticii în siguranță.
Doresc să mulțumesc tuturor celor care mi-au fost aproape în realizarea acestui obiectiv, în special Scolii Iorgu Toma, în speță domnului director Faraon Bogdan .
Doamne ajuta!
Viceprimar, Lucuțar Tiberius.

Ultima actualizare a site-ului: 22.09.2023

Sari la conținut